Raspunsuri: 13 - Vazut: 623
» dj_danuka: Se da oul gait intr-o parte a tigaii si la mijloc se adauga olt strop de ulei urmat de usturoiul tocat si orez, se amesteca foarte bine pina totul e bine amestecat. Se pune mazarea, morcovul, ciapa verde si se amesteca bine. Se adauga sosurile si se sareaza, se amesteca bine dupa care se serveste, se poate servi cu pui sau cu peste.
» dj_danuka: SALATA CHINEZEASCA CU PASTE SI PESTE INGREDIENTE SI MOD DE PREPARARE: Ingrediente: 200 g paste late, sare, piper, 3-4 linguri de ulei, 1 ardei iute, 2 lamai verzi, 100 g conopida, 2 morcovi, 250 g peste afumat, 2 linguri zeama de lamaie, 1 lingura amidon, 100 ml vin alb, scortisoara, 2 linguri de cocos ras. Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se trec printr-un jet de apa rece si se amesteca cu o lingura de ulei.
» dj_danuka: Ardeiul iute se curata de samburi si se taie marunt. Lamaile se taie felii si se curata de coaja. Conopida spalata se rupe in buchetele mici. Morcovii curatati se taie rondele. Pestele afumat se taie bucati si se stropeste cu zeama de lamaie. Legumele se calesc in 2-3 linguri de ulei. Se adauga vinul, lamaile si scortisoara, apoi amidonul dizolvat in putina apa. Sosul se sareaza si se pipereaza. Astfel pregatit se serveste cu pestele si pastele amestecat, si se orneaza cu verdeata si cocos.
» dj_danuka: Porcul il cumperi de la abator .limb.
-----
«pagina anterioara
Pagina 3 din 3
Forum »|UTILE
Categorie»Gastronomie » Retete Chinezesti
«Prim