[Prima pagina]

Raspunsuri: 17 - Vazut: 571

»- dj_danuka: Spalati rosiile si ardeiul, taiati rosiile in patru, iar ardeiul, curatat de seminte si nervuri, cubulete. Curatati castravetele (lasand si putina coaja), taiati-l in patru (pe lung) si apoi bucati, dupa ce ati eliminat semintele. Opariti boabele crude de fasole, inmuindu-le circa 2-4 minute in apa clocotita si tineti-le apoi sub jetul de apa rece.


»- dj_danuka: Scurgeti file-urile de ansoa, curatati si taiati ceapa marunt, taiati ouale fierte in patru si frecati interiorul castronului pentru salata cu catelul de usturoi curatat. Spalati busuiocul, zvantati-l si taiati-l fasii cu foarfeca. Puneti in castron fasiile de peste, rosiile, ardeiul, castravetele, ceapa, file-urile de ansoa taiate in trei, maslinele, boabele de fasole, busuiocul si cubuletele de lipie, sarati...


»- dj_danuka: piperati, turnati deasupra uleiul de masline si amestecati usor. In ultimul moment, adaugati si ouale fierte si serviti salata cat e proaspata. Conform traditiei, nici o leguma din salata Nicoise nu trebuie fiarta sau prajita.

-----

«pagina anterioara

Pagina 4 din 4


Forum »|UTILE
Categorie»Gastronomie » Retete Frantuzesti
«Prim