Raspunsuri: 12 - Vazut: 603
» dj_danuka: Se strecoara ceapa, printr-o strecuratoare, zece minute, se lasa sa se scurga bine de apa, se indeparteaza frunzele de dafin si boabele de piper. Dintr-un galbenus si 150 ml de ulei se face o maioneza la care se adauga smantana, mustarul si zaharul (optional); sosul astfel obtinut se amesteca cu ceapa, se potriveste de sare.
» dj_danuka: SUPA CREMA DE OUA INGREDIENTE SI MOD DE PREPARARE: Ingrediente: 2 cepe mari, 3 linguri de faina, ulei, 2-3 oua, smantana, sare, piper, apa, chimen (optional). Mod de preparare:
» dj_danuka: Se caleste faina in ulei (preferabil de masline), se adauga apa, in care se dau in fiert cepele taiate in 4, la care se adauga sare dupa gust. Dupa 5 minute de cand a inceput sa fiarba, se sparg ouale. Dupa ce acestea se intaresc suficient (cam 10 minute), se adauga piperul si cateva boabe de chimen. Cand se ia de pe foc, se adauga smantana.
-----
«pagina anterioara
Pagina 3 din 3
Forum »|UTILE
Categorie»Gastronomie » Retete Unguresti
«Prim