Raspunsuri: 14 - Vazut: 606
»dj_danuka:
Aici voi pune retete de mancare romaneasca!
» dj_danuka: Branza cu mamaliguta si smantana...Pentru mamaliguta: 6 cani cu apa, 2 cani cu malai, sare. Pentru servire: unt, smantana, branza proaspata, ou prajit, cascaval ras.
» dj_danuka: Mod de preparare Preparam mamaliguta: se adauga apa rece intr-o oala , cand a dat in clocot se adauga sarea si malaiul in ploaie , amestecand continuu cu un tel. Se fierbe la foc mediu pentru inceput , iar cand incepe sa se ingroase se da focul la mic.
» dj_danuka: Se amesteca , iar cand incepe sa se desprinda de pe peretii oalei si s-a rumenit o idee se ia de pe foc. Mamliguta se pune in forme unse cu unt, se aseaza bine, apoi se rastoarna pe farfurie. Se adauga branza amestecata cu smantana, oul prajit deasupra mamaligutei , apoi se rade cascaval. Se serveste dupa preferinta cu smatana din belsug. Ideala pentru cina.
» dj_danuka: Drob din ficat de gasca cu ciuperci... Ingrediente – Drob din ficat de gasca cu ciuperci 400 g ficat de gasca, 200 g ciuperci champignon, 40 gr unt, 6 fire de ceapa verde, 3 fire de usturoi verde, 1 legatura patrunjel verde, 3 oua , sare si piper dupa gust. Decor: rosii, salata verde.
-----
pagina urmatoare»
Pagina 1 din 3
Forum »|UTILE
Categorie»Gastronomie » MANCARE ROMANEASCA
«Prim