Raspunsuri: 13 - Vazut: 622
»dj_danuka:
AICI VOI POSTA CATEVA RETETE CHINEZESTI!
» dj_danuka: .rad. nu e vina mea ca chinezii mananca preparate exotice sau ciudate....limb.
» dj_danuka: Porc la abur – Dim Sum Categoric una din retetele noastre preferate din carne de porc. Procesul de gatire este deosebit de simplu si lasa loc la multe variatii. Marinarea este foarte importanta la aceasta reteta. Carnea e atat de usoara si aromata in final, incat nu ati zice ca e porc.
» dj_danuka: Pentru a fierbe la abur sunt mai multe posibilitati. Eu folosesc cosuri traditionale de bambus , care sunt excelente pentru gatit la abur si se pot supra etaja pentru a gati in paralel. Bineinteles, se pot folosi si instrumente mai moderne, cum ar fi dispozitivele electronice de fierbere la abur.
» dj_danuka: Ingrediente 1/2 kg carne de porc (preferabil cu putina grasime), taiata cubulete Pentru marinata: 1 lingura bucatarie usturoi pisat 1 lingura zahar 1 lingura sos de soia 1 lingura sos hoisin sau sos de stridii , sau ambele 1 lingurita ulei de susan 1 lingurita sos chilli (dulce sau picant) 1-2 lingurite amidon.
-----
pagina urmatoare»
Pagina 1 din 3
Forum »|UTILE
Categorie»Gastronomie » Retete Chinezesti
«Prim