[Ultima pagina]

Raspunsuri: 17 - Vazut: 570

»-dj_danuka: Cateva retete frantuzesti!


»- dj_danuka: RATATOUILLE DE VARA INGREDIENTE SI MOD DE PREPARARE: Ingrediente: 300 g vinete, 300 g dovlecei mici, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 1 ardei gras galben, 300 g rosii, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 1 lingurita rozmarin proaspat, 7 linguri ulei de masline, sare si piper macinat.


»- dj_danuka: Mod de preparare: Speli legumele, le scurgi si le cureti, tai vinetele in cubulete si le sarezi, tai dovleceii in felii, tai ardeii in patru, le indepartezi cotorul si peretii interiori, ii speli si ii tai fasii, oparesti rosiile, le decojesti, le scoti semintele, iar pulpa o tai cubulete, cureti ceapa si usturoiul, iar ceapa o tai in cubulete mici, usturoiul il pisezi, speli verdeturile, le usuci prin stergere si le toci foarte marunt, asezi legumele in straturi intr-o oala, ..


»- dj_danuka: incepand si terminand cu vinetele, peste fiecare strat presari sare, piper, ceapa, usturoi si verdeturi, fierbi totul acoperit, la foc mediu, timp de 20 de minute, fara a amesteca, servesti preparatul presarat cu rozmarin. Pofta buna!


»- dj_danuka: TARTE BOURDALOUE INGREDIENTE SI MOD DE PREPARARE: Ingrediente: 350g aluat fraged (din comert), 50g faina, 1 conserva mare cu pere in sirop, 20g unt, 2 linguri migdale felii, 1/2 l lapte, 1 baton de vanilie, 100g zahar pudra, 2 oua intregi + 4 galbenusuri, 100g pudra de migdale.

-----

pagina urmatoare»
Pagina 1 din 4


Forum »|UTILE
Categorie»Gastronomie » Retete Frantuzesti
«Prim